Vedtægter og regler

Her kan du orientere dig i Grundejerforeningen Lemgaardens vedtægter, ordensforskrift, forretningsorden og persondataregler. Du kan også finde deklarationer, fredningsbestemmelser og andre servitutter, der er gældende for foreningens område. Endvidere finder du links til gældende kommuneplan, gældende lokalplan,  diverse sommerhusregler, sejladsregler, regler for ophold på strand, regler for fortidsmindebeskyttelse og meget mere.

Lemgaardens referater fra bestyrelsemøder, dokumenter fra generalforsamlinger og andet materiale fra foreningen finder du under Dokumenter
Kommunale og andre offentlige forslag, rapporter og oplæg samt Lemgaardens bemærkninger hertil finder du ligeledes under Dokumenter.

Du kan se Grundejerforeningen Lemgaardens vedtægter og andre regler m.v. i One Drive Boksen nedenfor.

Vejledning til One Drive Boksen
One Drive Boksen er hjemmesidens forbindelse til de dokumenter, der opbevares i skyen. Med brugen af One Drive gemmes dokumentet direkte fra computeren i skyen, og så snart dokumentet er gemt, kan det ses på lemgaarden.dk.
Der skal ikke kodes eller benyttes særlige værktøjer. Et referat, et høringssvar eller et nyhedsbrev er i luften med et tastetryk.

Navigation og organisering

Navigationen i One Drive Boksen svarer til den Stifinder, du kender fra en Windows computer eller den Finder, du kender fra en Mac computer.

    • Du kan klikke på en mappe, så åbnes undermapperne.
    • Du kan klikke videre gennem undermapperne, så finder du filerne.
    • På de øverste niveauer i One Drive Boksen er mapperne ofte organiseret med et tal eller et bogstav i begyndelsen, det benyttes til at sikre en fast rækkefølge, når der kommer nye mapper.
    • I niveauerne derunder benyttes enten en alfabetisk rækkefølge eller en rækkefølge baseret på årstal, f.eks. kan en samling af dokumenter over en længere årrække i en konkret sag (i en mappe) være forsynet med årstal i begyndelsen af de enkelte filnavne.

Søgning
Klik på søge-ikonet (luppen) øverst til højre i One Drive Boksen, og skriv hvad du vil søge efter.

    • Du kan søge i alle mapper i One Drive Boksen på en gang.
    • Du kan vælge en mappe først, så søger du i den og alle undermapper – eller du kan gå længere ned.
    • Du kan skrive flere ord i søgefeltet, så søges der på den samlede ordstreng – ikke de enkelte ord.
    • Du skal være opmærksom på, at scannet materiale ikke er søgbart.

Vise, gemme og printe
Når du klikker på et dokument i One Drive Boksen, så ser du det med det samme. Du kan vælge at printe dokumentet, gemme det på din egen computer eller sende det til andre andre.

Andre oplysninger om One Drive Boksen

    • I menulinjen over One Drive boksen findes der yderst til højre forskellige muligheder for at søge, sortere, vise og opdatere One Drive Boksen.
    • Den dato, der vises på et dokument i One Drive Boksen er den dato, hvor dokumentet er lagt på One Drive.
     Selve dokumentets (oprindelige) dato fremgår af selve dokumentet.
    • Du kan ikke linke til One Drive Boksens enkelte mapper og dokumenter. Hvis du vil lave et link til et dokument, så benyt teksten i browserens søgefelt, som giver et link til det sted på hjemmesiden, hvor One Drive Boksen findes. Herefter må modtageren af linket selv navigere gennem One Drive Boksen. Du kan eventuelt beskrive det i forbindelse med linket.
    • Det forventes, at One Drive Boksen senere udbygges med en funktion, så der kan linkes direkte til det enkelte dokument.