Dokumenter

Her finder du alle Grundejerforeningen Lemgaardens dokumenter. Referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger, beretninger og regnskaber, nyhedsbreve til medlemmerne m.v. Grundejerforeningens dokumenter er organiseret i foreningens regnskabsår, som går fra 1. juli til 30. juni. Dokumentmapperne dækker perioden fra 2003/2004 til i dag. I de ældre mapper findes udelukkende generalforsamlings-dokumenter, der er scannet som en samlet pdf-fil. Endvidere finder du links til Stevns kommune, Fritidshusejernes Landsforening og andre organisationer.

I de øvrige mapper finder du kommunale og andre dokumenter (forslag, rapporter og planer om udvikling, trafik, kystsikring m.m.), grundejerforeningens høringssvar og synspunkter, samt dokumenter og referater fra deltagelse i møder med kommunen, grundejerforeninger og andre samarbejdspartnere.

Grundejerforeningen Lemgaarden lægger relevante dokumenter på foreningens datalager (One Drive) i skyen. Du kan se dokumenterne i One Drive Boksen nedenfor. Nu du klikker på et dokument i One Drive Boksen åbnes Stifinder/Finder på din computer, så kan du kan beslutte, hvor dokumentet skal gemmes, og hvilket navn dokumentet skal have. Når du har besluttet dette, og klikker på GEM, så overføres (downloades) dokumentet til din computer. Du kan nu se dokumentnavnet nederst i din browser, hvor du kan klikke på på dokumentet for at læse eller printe det.
Du kan læse mere om faciliteterne i One Drive Boksen i bunden af denne side.

Links til eksterne organisationer

Fritidshusejernes Landsforening
Danmarks Naturfredningsforening
Danmarks Naturfredningsforening – Stevns
Kom til Stevns – Stevns Erhvervsråd
Stevns kommune

Vejledning til One Drive Boksen
One Drive Boksen er hjemmesidens forbindelse til de dokumenter, der opbevares i skyen. Med brugen af One Drive kan grundejerforeningen direkte fra en computer via stifinder gemme et dokument i skyen, og så snart dokumentet er gemt, kan det ses på lemgaarden.dk.
Der skal ikke kodes eller benyttes særlige værktøjer. Et referat, et høringssvar eller et nyhedsbrev er i luften med et tastetryk.

Navigation og organisering

Navigationen i One Drive Boksen svarer til den Stifinder, du kender fra en Windows computer eller den Finder, du kender fra en Mac computer.

 • Du kan klikke på en mappe, så åbnes undermapperne.
 • Du kan klikke videre gennem undermapperne, så finder du filerne.
 • På de øverste niveauer i One Drive Boksen er mapperne ofte organiseret med et tal i begyndelsen, det benyttes til at sikre en fast rækkefølge, når der kommer nye mapper.
 • I niveauerne derunder benyttes enten en alfabetisk rækkefølge eller en rækkefølge baseret på årstal, f.eks. kan en samling af dokumenter over en længere årrække i en konkret sag (i en mappe) være forsynet med årstal i begyndelsen af de enkelte filnavne.

Søgning
Klik på søge-ikonet (luppen) øverst til højre i One Drive Boksen, og skriv hvad du vil søge efter.

 • Du kan søge i alle mapper i One Drive Boksen på en gang.
 • Du kan vælge en mappe først, så søger du i den og alle undermapper – eller du kan gå længere ned.
 • Du kan skrive flere ord i søgefeltet, så søges der på den samlede ordstreng – ikke de enkelte ord.
 • Du skal være opmærksom på, at scannet materiale ikke er søgbart.

Vise, gemme og printe
Når du klikker på et dokument i One Drive Boksen, så overføres det til din computer, hvor du kan vælge at printe dokumentet, gemme det i andre mapper eller sende det til andre andre.

Andre oplysninger om One Drive Boksen

 • I menulinjen over One Drive boksen findes der yderst til højre forskellige muligheder for at søge, sortere, vise og opdatere One Drive Boksen.
 • Den dato, der vises på et dokument i One Drive Boksen er den dato, hvor dokumentet er lagt på One drive. Dokumentets oprindelige dato fremgår af selve dokumentet.
 • Du kan ikke linke til One Drive Boksens enkelte mapper og dokumenter. Hvis du vil lave et link til et dokument, så benyt teksten i browserens søgefelt, som giver et link til det sted på hjemmesiden, hvor One Drive Boksen findes. Herefter må modtageren af linket selv navigere gennem One Drive Boksen. Du kan eventuelt beskrive det i forbindelse med linket.
 • Det forventes, at One Drive Boksen senere udbygges med en funktion, så der kan linkes direkte til det enkelte dokument.