Nyheder foreningsåret 2018 – 2019

Du finder nyheder for det aktuelle foreningsår på forsiden

Hjertestarteren er kommet
[27. juni 2019] Den 26. juni blev grundejerforeningerne Lemgaardens og Strandagers hjertestarter opsat på skuret med ophalerspillet lige indenfor lågen på strandgrunden overfor Lemgårdsvejs udmunding i Kystvejen  (Adresse: Strandgrunden overfor Kystvejen 186, 4671 Strøby). Du finder vejledning i brug af hjertestarteren under menupunktet service.  Der vil blive afholdt kursus i brugen af hjertestarter i løbet af sommeren.

Sankt Hans aften søndag den 23. juni
[24. juni 2019] Sankt Hans aften var en succes. Afbrændingsforbuddet i 2018 gjorde, at der var materiale til to store bål. Vejret var strålende og der kom mange gæster på stranden. Se billeder fra aftenen i galleriet, hvor du også kan se billeder fra søsætningen af Lille Grethe samme dag.

Istandsættelse af stensætningen på Lemgårdsvej
[20. juni 2019] Istandsættelsen af stensætningerne på bakken op ad Lemgårdsvej er tilendebragt. Et halvt ton støbebeton medgik til arbejdet. Meget flot arbejde, tak til Arne for det.

Badebroen er kommet godt ud
[2. juni 2019] Så er badebroen sat ud. Det tog to timer og holdet havde en god frokost efter indsatsen. Holdet rapporterer, at der i vinterens løb er kommet mere sand i området. Det er også tilfældet for enden af bådebroen. Her er der nu udsat en trappe, så børnene får en bademulighed på lavt vand.
Her kan du se årets brohold.

Fotos til galleriet
[10. maj 2019] Vi har modtaget flere fotos til galleriet. Særligt interessant er fotos fra Henrik Nielsen, som købte en grund i 1960, og hvorfra vi har to unikke fotoserier, der belyser foreningens liv.

Hjertestarter
[10. maj 2019] Den 28. april indsamlede 15 aktive fra grundejerforeningerne Lemgaarden og Strandager 17.220 kr. samt et ukendt beløb indbetalt via Mobile Pay til Hjerteforeningens landsindsamling, Gå dig til en hjertestarter.  Det indbringer foreningerne en hjertestarter, som i nær fremtid vil blive opsat i området.
Grundejerforeningen Lemgaardens bestyrelse siger tak til de aktive, der brugte søndagen på at samle ind.
Hjertestarteren opsættes på spilhuset på stranden i løbet af den kommende måned. Der vil blive afholdt kursus i brug af hjertestarter, ligesom der under Service på hjemmesiden vil blive bragt en vejledning om anvendelse af hjertestarter. Meddelelse om kursus vil blive udsendt til medlemmerne.

Høringssvar udviklingsplan for Strøby Egede
[10. maj 2019] Bestyrelsen har indsendt høringssvar fra grundejerforeningen til Stevns kommune i forbindelse med debatten om en udviklingsplan for Strøby Egede. I høringssvaret lægges der vægt på at prioritere kystsikring højt, idet det må betragtes som en forudsætning for at øvrige tiltag skal give mening. Høringssvaret kan ses under menupunktet Dokumenter.

Ny hjemmeside
[10. maj 2019] lemgaarden.dk er blevet opdateret og ændret. Der er kommet nye funktioner og flere oplysninger. Prøv selv at klikke rundt på hjemmesiden og se nyhederne. Du finder f.eks. links til lokale nyheder, vejrudsigt, pollental og badevandsrapporter, samt masser af links lokale aktiviteter og begivenheder. Bemærk boksen til højre. Via Fritidshusejernes Landsforening har Grundejerforeningen Lemgaarden en aftale med Bolius, som løbende sender bolignyheder til hjemmesiden. Et klik på en nyhed fører dig til Bolius, hvor du kan læse hele nyheden.
Sidst men ikke mindst, så er redigeringsfunktionerne blevet ændret, så det er hurtigere og enklere for hjemmesidens redaktør at opdatere og lægge nyt på siden.